Nog een iets anders wat ik tegen kwam op het internet was dat je hier tegenwoordig ook alles kunt vinden over auto´s leasen waar ik wel geïnteresseerd in ben trouwens. Zoals ik al eerder vertelde ben ik een man op leeftijd en om nu nog een nieuwe wagen te kopen daar vind ik eigenlijk maar weinig aan.

Ik zou trouwens niet weten aan wie hem achter zou moeten laten wanneer ik er niet meer ben. Mijn kinderen rijden allemaal luxe auto´s en komen bovendien niets tekort.

Daarom vind ik leasen een beter idee voor mij. Ik heb al die sites eens bekeken en ook wat je allemaal kunt doen en de voor en nadelen van leasen en tevens heb ik ook gebruik gemaakt van een leasecalculator. Wat een fantastisch ding is dat zeg!

Je hoeft er maar een paar gegevens op in te vullen en alles wordt netje voor je uitgerekend dus nog makkelijk ook. Vroeger moest dat met pen en papier en kon je daar uren mee bezig zijn om aan het juiste bedrag te komen vandaar dat de meester op school een liniaal in zijn handen had om je eens flink op je vingers te tikken wanneer je fout zat. Vandaag de dag gebruiken ze potloden niet eens meer en komen de bedragen toch goed uit. Je zou het wel magie kunnen noemen.

Ik ben trouwens de hele middag op die site van rosfinance.nl aan het surfen geweest want je kunt daar ook andere dingen leasen en zoals ik het kon bekijken hoef je eigenlijk maar weinig te kopen om toch vooruit te kunnen.

Ik zit er dan ook hard over te denken om daar eens binnen te stappen en het een en ander te weten te komen over het leasen wie weet en zit er voor mij wat bij. Een private lease leek me wel wat en ga daarover dan ook beslist meer informatie over vragen.